loading
close
Loading.. new window reload

Accommodatie en locatie

Villa 'El Nido'

Villa 'El Nido' (het nest) ligt in de wijk Costa Nova in Javea aan de Carrer del Mila 15-17 en grenst aan een beschermd natuurgebied dat zich uitstrekt langs de kust en landinwaarts de bergen omgeeft. Binnen enkele minuten bent u in één van de fraaie natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen.

Vanwege hoogteverschillen is de auto hét vervoermiddel tussen villa ‘El Nido’, het centrum van Javea, de haven El Puerto en El Arenal (ongeveer 4-5 km). Er zal een (huur)auto beschikbaar zijn voor de deelnemers, die verzekeringstechnisch door één van de therapeuten moet worden bestuurd.
De villa ligt op een met groen omheind perceel, heeft een zwembad met rondom terrassen en een grote tuin met zithoeken.

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

De villa die een samenvoeging is van twee afzonderlijke huizen heeft vier delen. Elk deel heeft een eigen slaapkamer(s), badkamer, keuken en toilet.
Via de buitentrap is het penthouse te bereiken, eveneens met slaapkamer, badkamer en toilet.

 

 

 

 

 

 

Javea

Javea of Xabia in het Valenciaans is een plaats met 28.000 inwoners en is gelegen op de meest oostelijke punt van het vasteland op ongeveer 100 km van zowel Alicante als Valencia.  
Javea heeft een bijzondere kustlijn met prachtige rotsachtige baaien, stranden en steile kliffen en is door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot meest gezonde plek in Europa wat betreft luchtkwaliteit..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het dorp Javea is in te delen in drie gebieden:

  • het historische centrum: de oude middeleeuwse stad met de San Bartolomé kerk uit de 15e eeuw met aan de zijkant een neogotisch gebouw waarin een overdekte markt
  • de haven (El Puerto): het oorspronkelijke vissersdorpje met witgekalkte huisjes, een jachthaven, een visafslag en vele visrestaurantjes; bij de haven staat de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Loreto. Het dak lijkt door zijn vormgeving op de romp van een schip
  • het meer mondaine gedeelte El Arenal: aan de boulevard liggen winkeltjes, terrassen en restaurants; in de zomer zijn hier verschillende kraampjes met handgemaakte kunstnijverheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer lezen over villa 'El Nido' en haar omgeving? Klik dan op onderstaande links.

www.interhome.be/spanje/costa-blanca/javea-xabia/vakantiehuis-el-nido-es9710.510.1/
www.neetesonvakantiehuizen.nl