loading
close
Loading.. new window reload

Dagindeling

Op de zaterdag verwachten we u rond 15.30 uur in villa ‘El Nido’ (het nest) in Javea. 
Wij heten u van harte welkom met een hapje en drankje, ontmoeten elkaar voor het eerst in ‘De Kring’, waarna er een gezamenlijk diner is.

Iedere dag, behalve op de dag van vertrek, beginnen we  met een sportieve activiteit, we noemen het ‘De Vroege Vogels’. Dit kan variëren van aqua-fitness, Pilatus, yoga tot een wandeling.
Na het ontbijt gaan we met elkaar in ‘De Kring’.

We lunchen gezamenlijk en de middag is vrij te besteden. Uiteraard zijn wij er voor u om u te adviseren wat de mogelijkheden zijn en rijden wij u er desgewenst naar toe, maar misschien vindt u het wel heerlijk om siësta te houden. Om 17.00 uur zien we elkaar weer in ‘De Kring’ en hebben hierna een gezamenlijke diner.

Er zijn geen geplande activiteiten op de woensdagmiddag en -avond en kunt u genieten van Javea, haar prachtige omgeving en het Spaanse eten. De lunch en het diner kunt u zelf of met elkaar invullen. In het huis zijn diverse keukens, u kunt of zelf koken of lekker tapas eten. De lunch en het diner zijn op de woensdag niet in de prijs inbegrepen.

Op de dag van vertrek - op zaterdag - is er nog ruimte om te ontbijten. Daarna pakken we de koffers, nemen afscheid van elkaar en verlaten 'El Nido' om 10:00 uur.